A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Порядок денний сесій №6 «Про порядок денний засідання 6 сесії 8 скликання 25 березня 2021 року»

Кількість переглядів: 235
Скликання: 8 скликання
Сесія: 6 сесія
Тип документу: Порядок денний сесій
Дата: 03.03.2021
Номер документу: 6
Назва документу: Про порядок денний засідання 6 сесії 8 скликання 25 березня 2021 року
Прикріплені файли:

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

(засідання VІ сесії Нижньоірогозької селищної ради 25 березня 2021 року)

1.Про затвердження Програми безоплатної правової допомоги населенню  Нижньосірогозької селищної територіальної громади на 2021 рік (проєкт)

2.Про затвердження Програми індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» Нижньосірогозької селищної територіальної громади на 2021 – 2027 роки (проєкт)

3.Про затвердження Програми підтримки малого та середнього підприємництва на території Нижньосірогозької селищної територіальної громади на 2021-2023 роки (проєкт)

4.Про затвердження Комплексної програми профілактики злочинності та правопорушень на території  Нижньосірогозької селищної ради на 2021рік (проєкт)

5.Про затвердження Програми розвитку охорони здоров'я Нижньосірогозької селищної територіальної громади на 2021-2025 роки (проєкт)

6.Про затвердження Програми соціального захисту населення  Нижньосірогозької селищної територіальної громади на 2021-2025 роки (проєкт)

7.Про затвердження Програми по локалізації та ліквідації  амброзії полинолистої  та  інших карантинних  рослин на  території Нижньосірогозької селищної територіальної громади  на 2021- 2025 (проєкт)

8.Про затвердження Програми регулювання чисельності безпритульних тварин на території Нижньосірогозької селищної територіальної громади на 2021- 2022 роки (проєкт)

9.Про внесення змін до рішення III сесії селищної ради восьмого скликання від 23 грудня 2020 року № 41 «Про бюджет Нижньосірогозької селищної територіальної громади на 2021 рік» 21543000000(код бюджету) (проєкт)

10.Про внесення змін та доповнень до рішення ІІІ сесії селищної ради восьмого скликання від 23 грудня 2020 року № 42 «Про програму соціально-економічного та культурного розвитку Нижньосірогозької селищної  територіальної  громади на 2021 рік»   (проєкт)

11.Про внесення змін та доповнень до рішення IV сесії селищної ради восьмого скликання від 26 січня 2021 року № 79 «Про селищну програму  організаційного та фінансового забезпечення проведення в громаді заходів, пов’язаних з допризовною підготовкою юнаків, проведення приписки до призовної дільниці і призову громадян України на строкову та контрактну військову службу до  Збройних  Сил України, забезпечення мобілізаційної підготовки та проведення мобілізації на 2021 рік» (проєкт)

12.Про внесення змін та доповнень до рішення V  сесії селищної ради восьмого скликання від 25 лютого 2021 року № 147 «Про затвердження  Програми оздоровлення та відпочинку дітей влітку на 2021-2025 роки» (проєкт)

13.Про внесення змін та доповнень до рішення Vсесії селищної ради восьмого скликання від 25 лютого 2021 року № 148 «Про затвердження Програми благоустрою населених пунктів Нижньосірогозької селищної територіальної громади на 2021-2025 роки» (проєкт)

14.Про внесення змін та доповнень до рішення V сесії селищної ради восьмого скликання від 25 лютого 2021 року № 149 «Про затвердження Програми зовнішнього освітлення населення пунктів Нижньосірогозької селищної територіальної громади на 2021-2025 роки» (проєкт)

15. Про укладання договорів у 2021 році (проєкт)

16.Про затвердження фінансового плану комунального некомерційне підприємство «Нижньосірогозький Центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2021 рік (проєкт)

17.Про включення до переліку нових адміністративних послуг, які надаються відділом «Центр надання адміністративних послуг» Нижньосірогозької селищної ради (проєкт)

18. Про приведення у відповідність кодування адміністративних послуг до Реєстру адміністративних послуг (проєкт)

19.Про намір подальшого використання комунального майна Нижньосірогозької селищної територіальної громади (проєкт)

20. Про затвердження Переліку першого типу об’єктів оренди комунальної власності Нижньосірогозької селищної територіальної громади. (проєкт)

21.Прийняття в комунальну власність і постановку на бухоблік вуличного освітлення. (проєкт)

22.Про внесення змін до рішення У сесії селищної ради восьмого скликання від 25 лютого 2021 року № 161 «Про внесення змін до рішення І сесії селищної ради восьмого скликання від 26 листопада 2020 року № 11 «Про затвердження структури виконавчих органів ради, апарату селищної ради та утворення виконавчих органів»  (зі змінами та доповненнями)» (проєкт)

23.Про реорганізацію виконавчих комітетів сільських  рад  шляхом  приєднання до виконавчого комітету Нижньосірогозької селищної ради (проєкт)

24.Про реорганізацію (припинення) шляхом приєднання  комунальної  установи «Нижньосірогозька  централізована бухгалтерія  з  обслуговування закладів  культури» (проєкт)

25.Про комунальний заклад «Нижньосірогозький Центр культури і дозвілля» (проєкт)

26.Про  Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти, засновником якого є Нижньосірогозька селищна рада (проєкт)

27. Про внесення змін до рішення LVІІІ сесії селищної ради сьомого скликання від 16 жовтня 2020 року № 1181 «Про прийняття в  комунальну власність Нижньосірогозької селищної ради нерухомого майна спільної власності територіальних громад Нижньосірогозького району» (проєкт

28.Про передачу в оперативне управління комунальній установі «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» нежилих будівель (проєкт)

29.Про надання дозволу на передачу трактора  ЮМЗ - 6 кп з балансу комунального закладу «Нижньосірогозький будинок творчості дітей та юнацтва» на баланс Нижньосірогозького комунального підприємства «КОМСЕРВІС» (проєкт)

30. Про затвердження актів приймання-передачі майна КУ «Балка Великі Сірогози» (проєкт)

31.Про затвердження ліквідаційного балансу Нижньосірогозької комунальної установи «Балка Великі Сірогози» (проєкт)

32. Про створення наглядової ради у сфері розподілу соціального житла (проєкт)      

33.Про затвердження положення про орган приватизації житлового фонду, який перебуває у комунальній власності Нижньосірогозької селищної територіальної громади та Положення про порядок передачі у власність громадян квартир (будинків), жилих приміщень (кімнат) у гуртожитках, що перебувають у комунальній власності Нижньосірогозької селищної територіальної громади (проєкт)

34. Про внесення змін до рішення ІV сесії селищної ради восьмого скликання від 26 січня 2021 року № 83 «Про припинення   сільських  комунальних підприємств шляхом їх приєднання до Нижньосірогозького комунального підприємства   «КОМСЕРВІС» (проєкт)

35. Про надання дозволів на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі на місцевості (проєкт)

36. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою (проєкт)

37. Про затвердження  технічної  документації  із землеустрою   щодо поділу земельної ділянки комунальної власності (проєкт)

38. Про затвердження  технічної  документації  із землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та передачу її у власність гр. Титику І.М. (проєкт)

39. Про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність без зміни цільового призначення гр. Химухі Л.Ф. (проєкт)

40. Про затвердження  технічної  документації  із землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та передачу її у власність гр. Солоненку О.В. (проєкт)

41. Про затвердження  технічної  документації  із землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та передачу її у власність гр. Запорожцю М.С. (проєкт)

42. Про затвердження  технічної  документації із землеустрою   щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (проєкт)

43. Про затвердження  технічної  документації із землеустрою   щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування (проєкт)

44. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозмін та впорядкування угідь земельної ділянки, яка перебуває в оренді (проєкт)

45. Про затвердження  проекту землеустрою   щодо відведення  земельної ділянки у власність  гр. Черновій О.В. (проєкт)

46. Про затвердження  проекту землеустрою   щодо відведення  земельних ділянок у власність  гр. Cокол Ю.В. та гр. Сокол О.В. (проєкт)

47. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Іванівському міжрайонному управлінню водного господарства (проєкт)

48. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Явтуховському О.С. (проєкт)

49. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Жиліній О.М. (проєкт)

50. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства (всього  7 громадян) (проєкт)

51. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства (всього  2 громадян) (проєкт)

52. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства (всього  12 громадян) (проєкт)

53. Про відмову у наданні дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства (проєкт)

54. Про заяву гр. Чорної Н.А. (проєкт)

55. Про заяви громадян Іщенка С.Ю. та Іщенка О.Ю. (проєкт)

56. Про заяви громадян Іщенка Ю.М., Іщенка С.Ю. та Іщенка О.Ю. (проєкт)

57. Про заяву гр. Марченко Ю.О. (проєкт)

58. Про прийняття земельних ділянок у комунальну власність. (проєкт)

59. Про передачу земельної ділянки у постійне користування. (проєкт)

60. Про передачу земельної ділянки з комунальної у державну власність. (проєкт)

61. Про внесення змін до договорів оренди землі комунальної власності Нижньосірогозької селищної територіальної громади Херсонської області (сіл Вільне, Верби, Донцове, Зернове, Змагання, Партизани, Чеховка, Новорогачинське) (проєкт)

62. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі на місцевості гр. Пуляєву А.Л. (проєкт)

63. Про клопотання голови комісії з реорганізації Нижньосірогозької районної ради Сергія Коржевого (проєкт)

64. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Каменькову С.О. (проєкт)

65. Про надання дозволу (згоди) на виготовлення технічної документації із землеустрою гр. Чекаліній Т.А. (проєкт)

66. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі на місцевості гр. Стельмаху Ю.О. (проєкт)

67. Про затвердження  проекту землеустрою   щодо відведення  земельної ділянки у власність  гр. Куракову В.В. (проєкт)

68.Про затвердження  проекту землеустрою   щодо відведення  земельної ділянки у власність  гр. Циркулю О.В. (проєкт)

69.Про розроблення детального плану території для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Новоолександрівка (проєкт)

70. Про відмову у наданні дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства (2 громадянина) (проєкт)

71. Про зняття з контролю рішень V сесії селищної ради восьмого скликання (проєкт)


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь