A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

У закладах загальної середньої освіти громади канікули продовжено до 07 листопада.

Дата: 29.10.2021 11:01
Кількість переглядів: 332

Фото без опису

Стрімко зростає кількість захворювань на коронавірусну інфекцію. В Україні зареєстровано рекордну кількість хворих – понад 26 тисяч за одну добу, 27 жовтня. З огляду на ситуацію, що склалася, для недопущення поширення коронавірусної хвороби по території України на державному рівні внесено ряд змін у законодавчі акти.

Щоб привести у відповідність перелік заходів та обмежень, які діють на території громади на даний час, селищний голова Дмитро Такаджи невідкладно провів засідання комісії ТЕБ та НС.

Членами комісії було обговорено оцінку епідемічної ситуації в громаді та керуючись внесеними змінами до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 прийнято рішення:

- продовжити вжиття на території громади протиепідемічних заходів, передбачених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки відповідно до пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 (зі змінами);

- забезпечити проведення дезінфекції прилеглої території КНП «Нижньосірогозька центральна лікарня», КНП «Нижньосірогозький ЦПМСД», сектору поліцейської діяльності № 1 відділення поліції № 2 Генічеського РВП ГУНП в Херсонській області, відділу соціального захисту населення, медицини та служба у справах дітей, зупинок громадського транспорту, житлових будинків та прилеглих до них територій, автостанції.

Крім того, у зв’язку з ускладненням епідемічної ситуації в України та розглянувши лист Міністерства освіти і науки України від 25 жовтня 2021 року № 1/9-569 щодо рекомендації продовжити канікули у закладах загальної середньої освіти та враховуючи лист Управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації від 26 жовтня 2021 року комісія з питань ТЕБ та НС вирішила рекомендувати начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради продовжити канікули у закладах загальної середньої освіти до 07 листопада 2021 року.

Протокол засідання (завантажити)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь