A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

На теперішній час бригадами ПАТ «Херсонобленерго» продовжуються роботи по відновленню електропостачання населених пунктів громади

Дата: 31.12.2021 14:52
Кількість переглядів: 386

Фото без описуУ зв’язку з ситуацією,  яка склалася на території громади відбулося чергове засідання оперативного штабу керівництва роботи щодо протидії загрозам під час ускладнення погодних умов у 2021/22 роках на території селищної територіальної громади, у ході якого розглянуто  два питання:   про хід  робіт по усуненню наслідків, спричинених погіршенням погодних умов 28-29 грудня 2021 року та  щодо підготовки відповідних служб до дій у разі погіршення погодних умов на території громади в майбутньому.

Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дашковський Сергій  доповів про хід виконання робіт з відновлювання електропостачання у розрізі кожного населеного пункту, звернувши увагу на те, що роботи ще тривають і будуть вестися не зважаючи на святкові та вихідні дні до повного відновлювання електропостачання.

Старости  доповіли про перебіг робіт по старостинським округам щодо проведеної роботи з прибирання зламаних гілок та аварійних дерев.

Про забезпечення населення громади питною водою у ході засідання доповів головний інженер Нижньосірогозького КП «КОМСЕРВІС» Чурсінов Олександр.

Обговорили й питання щодо готовності чергового караулу до дій у разі можливого підтоплення населених пунктів, про що поінформував начальник 9 ДПРЧ 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Херсонській області Серган Володимир.

Довідково. На теперішній час бригадами ПАТ «Херсонобленерго» продовжуються роботи по відновленню електропостачання населених пунктів громади.   Для прискорення усунення складної ситуації на допомогу бригадам ПАТ «Херсонобленерго» вийшли працівники КП «КОМСЕРВІС», які спільно з енергетиками  здійснюють роботи по усуненню зламаних та повалених дерев.

Шановні жителі громади!

У разі виникнення проблемних питань  щодо забезпечення питною водою цілодобово працює гаряча лінія КП «КОМСЕРВІС», тел. моб. 099 653 51 77.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь