A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності під час проведення ярмарок, державних та місцевих святкових, урочистих масових заходів

Дата: 23.09.2021 16:42
Кількість переглядів: 58

Проект рішення сесії Нижньосірогозької селищної ради «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності під час проведення ярмарок, державних та місцевих святкових, урочистих масових  заходів на території Нижньосірогозької селищної ради»

 

Розробник проекту – Відділ економічного розвитку, торгівлі, розвитку підприємництва, інвестицій та комунальної власності

Нижньосірогозької селищної ради

 

         Згідно з вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від суб’єктів господарювання та населення  на офіційному веб-сайті Нижньосірогозької селищної ради оприлюднюється проект рішення сесії Нижньосірогозької селищної ради «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності під час проведення ярмарок, державних та місцевих святкових, урочистих масових  заходів на території Нижньосірогозької селищної ради» з аналізом його регуляторного впливу.

          Зауваження та пропозиції будуть прийматись в письмовому вигляді від громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань в місячний термін розробником проекту (з 23.09.2021 по 22.10.2021) – начальником відділу економічного розвитку, торгівлі, розвитку підприємництва, інвестицій та комунальної власності Нижньосірогозької селищної ради (поштова адреса: 74701, Херсонська область, Генічеський район, смт. Нижні Сірогози, вул. Садова, буд. 7, тел. 05540-2-12-53, електронна адреса: posovet@i.ua).

Крім того, з вказаним проектом та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися за адресою: 74701, Херсонська область, Генічеський район, смт. Нижні Сірогози, вул. Садова, буд. 7, тел. 05540-2-12-53, а також на офіційній веб-сторінці  Нижньосірогозької селищної ради - https://ns-gromada.gov.ua.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь