A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Порядок денний виконкому №1 «Порядок денний позачергового засідання виконавчого комітету селищної ради»

Кількість переглядів: 124
Скликання: -
Сесія: -
Тип документу: Порядок денний виконкому
Дата: 22.03.2021
Номер документу: 1
Назва документу: Порядок денний позачергового засідання виконавчого комітету селищної ради
Прикріплені файли:

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

(позачергового засідання виконавчого комітету селищної ради)

 

  1. Про встановлення скоригованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання, які надає комунальне підприємство «Вікторія» (проєкт)

  2. Про встановлення скоригованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання, які надає Братське сільське комунальне підприємство «Фортуна» (проєкт)

  3. Про встановлення скоригованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання, які надає Сільське комунальне підприємство «Джерело» (проєкт)

  4. Про встановлення скоригованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання, які надає Верхньосірогозьке мале комунальне підприємство «Каскад» (проєкт)

  5. Про встановлення скоригованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання, які надає Сільське комунальне підприємство «Світанок» (проєкт)

  6. Про встановлення скоригованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання, які надає Вільненське сільське комунальне підприємство «Комунальник» (проєкт)

  7. Про встановлення скоригованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання, які надає Сільське комунальне підприємство «Берегиня» (проєкт)

  8. Про встановлення скоригованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, які надає Нижньосірогозьке комунальне підприємство «КОМСЕРВІС» (проєкт)

  9. Про встановлення скоригованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання, які надає Нижньотогаївське сільське комунальне підприємство «Хлібороб» (проєкт)

  10. Про встановлення скоригованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання, які надає Новоолександрівське сільське комунальне підприємство «Надія» (проєкт)

  11. Про встановлення скоригованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання, які надає Комунальне підприємство «Лілея» (проєкт)

  12. Про встановлення скоригованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання, які надає Першопокровське сільське комунальне підприємство «Каіш» (проєкт)

  13. Про встановлення скоригованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання, які надає Сірогозьке мале комунальне підприємство «Мрія» (проєкт)

  14. Про встановлення скоригованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання, які надає Степненське сільське комунальне підприємство «Степненський» (проєкт)


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь