A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Зустріч з підприємцями, які здійснюють свою діяльність на території Нижньосірогозької селищної територіальної громади

Дата: 12.03.2021 11:33
Кількість переглядів: 489

11 березня селищний голова Дмитро Такаджи разом із заступником Оксаною Полуекто провели зустріч з підприємцями, які здійснюють свою діяльність на території Нижньосірогозької селищної територіальної громади, у ході якої обговорили проблемні питання, що виникають під час ведення малого та середнього бізнесу на території громади.

Проблеми виникли не сьогодні та потребують термінового вирішення, адже не дають розвиватися місцевому бізнесу та загрожують закриттю деяких підприємств, у зв’язку з фінансовою неспроможністю. Підприємці зауважили, що знайомі з фактами несанкціонованої торгівлі в державних установах, підприємствах та організаціях громади.

Ми готові до співпраці, тож під час діалогу було домовлено, що на найближчій апаратній нараді з керівниками відділів селищної ради та організацій, яка відбудеться 15 березня, буде доведено дану інформацію та дано доручення провести роботу у трудових колективах щодо недопущення адресної торгівлі в організаціях та відділах ради. На даний час створено робочу по легалізації найманої праці, в обов’язки якої входить і виявлення осіб, які займаються діяльністю, що має ознаки підприємницької. Роботу цієї групи буде активізовано. У селищній раді вже працює спеціаліст, який виконує обов’язки інспектора з праці.

Були обговорені й інші питання: стан доріг, робота на території громади підприємств, які зареєстровані на територіях інших районів, відповідно і податки від їхньої діяльності надходять до бюджетів інших громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь