Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Розмір плати за харчування дітей у закладах дошкільної освіти селищної територіальної громади зменшено

Дата: 19.03.2021 11:29
Кількість переглядів: 408

Фото без опису17 березня на засіданні виконавчого комітету розглянуто питання про внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради від 20 січня 2021 року № 20 «Про встановлення розміру плати за харчування дітей в селищних закладах дошкільної освіти у 2021 році».

Це пов’язано з пониженням цін на окремі продукти харчування, які постачаються до селищних закладів дошкільної освіти та нового розрахунку вартості одного дітодня.

Згідно проведених розрахунків вартість харчування дітей віком від 2 до 3 років у Нижньосірогозьких закладах дошкільної освіти, яка раніше становила 81 грн., з яких 24 грн. складала батьківська плата, відтепер становитиме 41 грн. у день на одну дитину, із них, 16,40 грн., сплачуватимуть батьки або особи, які їх замінюють. Вартість харчування дітей віком старше 3 років у Нижньосірогозьких закладах дошкільної освіти встановлено у розмірі 61,50 грн. на день на одну дитину, з яких 24,60 грн.- батьківська плата.

Раніше вартість харчування дітей даної вікової групи становила 106 грн. на день, з яких батьківська плата складала 32 грн. за одну дитину на день. У сільських закладах дошкільної освіти Нижньосірогозької селищної ради встановлено вартість харчування дітей віком старше 3 років у розмірі 61,50 грн. у день на одну дитину, із яких 12,30 грн. вартості харчування дитини на день - сплачують батьки. Звертаємо увагу батьків та осіб, які їх замінюють, що дані зміни встановлено з 01 січня 2021 року.

Тож за січень – лютий місяці 2021 року буде здійснено перерахунок батьківської плати за харчування дітей у закладах дошкільної освіти в сторону зменшення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь