A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Проведена зустріч з представниками агротовариства з обмеженою відповідальністю «АРОІНВЕСТ-М»

Дата: 31.03.2021 16:54
Кількість переглядів: 241

Сьогодні, 31 березня, разом з депутатом селищної ради Світланою Гришко та старостою сіл Віталієм Кривчиком селищний голова Дмитро Такаджи провів зустріч з представниками агротовариства з обмеженою відповідальністю «АРОІНВЕСТ-М» Сергієм Приймою та Олександром Денисенком.

Фото без опису

Дане підприємство здійснює свою господарську діяльність на території Нижньосірогозької громади, тому його керівництво зацікавлене у розвитку Сірогозщини і готове підтримувати громаду. У ході зустрічі поділилися з гостями планами та ознайомили з вже виготовленими проєктами, які ми плануємо реалізувати найближчим часом.

Фото без опису

Це і будівництво критого стадіону, і благоустрою території, між будинком культури та колишнім кінотеатром, проведення ремонтних робіт в опорному закладі Нижньосірогозького ліцею та інших закладах освіти, встановлення спортивних майданчиків у старостинських округах та придбання спеціалізованої техніки для підприємства «КОМСЕРВІС». Розповіли й про інші плани, серед яких створення молодіжного центру. Для реалізації даних проєктів потрібні кошти. Деякі з них ми плануємо реалізувати за кошти громади, деякі – за кошти інвесторів. Селищною радою ведеться робота по пошуку конкурсних пропозицій для реаліації проєктів за кошти донорів. Сергій Прима та Олександр Денисенко підтримали нашу позицію, яка полягає в покращенні умов у закладах соціальної сфери, створенні місць, де б жителі громади могли відпочивати та реалізовувати свої здібності. Щоб вони почували себе комфортно вдома, на роботі, під час навчання та відпочинку.

Разом з тим, впровадження нових проєктів сприятиме створенню нових робочих місць. Представники ТОВ «АГРОІНВЕСТ-М» пояснили, що керівництво готове, разом з іншими інвесторами, приймати участь у співфінансуванні наших проєктів . Головне, щоб це сприяло розвитку громади та покращувало умови життя її жителів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь