A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

05 квітня селищний голова провів нараду з комунальних питань.

Дата: 06.04.2021 13:59
Кількість переглядів: 245

Фото без опису Окремо 05 квітня селищний голова Дмитро Такаджи провів нараду з комунальних питань. У ході реорганізації комунальних підприємств виникають проблеми з проведенням інвентаризації майна.

Реорганізацію сільських комунальних підприємств , шляхом їх злиття у комунальну установу «КОМСЕРВІС» було розпочато майже два місяці тому та на сьогодні не завершено. Виникають проблеми у ході складання передавальних актів та передачі самого майна, яке інколи обліковується тільки на папері. Тож обговорили необхідність прискорення реорганізації та до 28 квітня завершити перевірку сільських комунальних підприємств, підготувавши всі передавальні акти. Адже першочергова задача селищної ради полягає саме у наданні якісних комунальних послуг населенню і до завершення реорганізації ми не маємо змоги працювати повною мірою над покращенням якості та розширенням сфери послуг, які планується надавати комунальним підприємством в майбутньому.

Окремо обговорили заходи, які необхідно провести у селищі для ліквідації стихійної торгівлі, ліквідації стихійних сміттєзвалищ на території громади та вивозу сміття з кладовищ, облаштування контейнерних площадок та міні-станцій очистки води у старостинських округах, можливості облаштування найбільш небезпечних ділянок доріг обмежувальними знаками і «лежачими поліцейськими», проведення ремонтних робіт з часткового відновлення тротуарного покриття.

Крім того, на даний час залишається проблемою підключення збудованих або реконструйованих ліній вуличного освітлення у зв’язку з неналежним оформленням документації. У свій час сільськими головами не було подано декларації до Державної архітектурно-будівельної інспекції про початок робіт та їх завершення. Без отримання декларації про введення в експлуатацію об’єкта не можливо отримати дозволи на приєднання та заключення договорів з енергопостачальною кампанією на надання послуг. Тож обговорили необхідність переоформлення точок приєднання на селищну раду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь