A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Проведено обстеження 10 сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах

Дата: 06.04.2021 16:06
Кількість переглядів: 974

Фото без описуПротягом 02-06 квітня 2021 року, з метою попередження сімейного неблагополуччя, представниками комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» Оленою ГЕРАСІМОВОЮ, Інною ГАНЖОЮ та Анною ПОЛІЩУК разом із завідувачем сектора, начальником служби у справах дітей відділу соціального захисту населення, медицини та служба у справах дітей Нижньосірогозької селищної ради Оленою ВЕЛИЧКО та місцевим шерифом Володимиром ШУМАКОМ на території смт Нижні Сірогози та с. Верхні Сірогози проведено обстеження 10 сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Перевірялися умови проживання, дотримання санітарно-гігієнічних норм, фактори сім’ї та середовища, стан та потреби дітей, виконання батьками їхніх батьківських обов’язків та ін.

Під час обстеження житлово-побутових умов проживання сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, членам цих сімей були надані консультації з питань раціонального використання коштів отриманих на дітей, недопущення заборгованості за надані комунальні послуги, медичного обстеження, проводились профілактичні бесіди щодо зловживання алкогольними напоями, забезпечення належних умов проживання дітей. 

У результаті обстежень, 4 родини запрошено на засідання комісії з питань захисту прав дитини через неналежне виконання батьками своїх батьківських обов’язків. Із батьком, який сам виховує двох неповнолітніх дітей, проведено бесіду щодо виховання його доньки та роз’яснено про адміністративну та кримінальну відповідальність, яку він несе за ухиляння від виконання своїх батьківських обов’язків.

Разом з цим перевірено цільове використання коштів одноразової соціальної допомоги при народженні дитини у двох сім’ях, при цьому фактів нецільового використання не виявлено.

Перевірки умов утримання дітей у родинах продовжуються.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь