Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

До травневих свят у селищі Нижні Сірогози наводиться лад у парковій зоні та на прилеглих територіях біля комунальних установ, організацій, торгових закладів.

Дата: 23.04.2021 17:17
Кількість переглядів: 353

Фото без описуЗ ранку працівниками з благоустрою селищної ради здійснювалися роботи з висадки дерев, покосу  трави та наведення порядку.

Колектив комунального закладу "Нижньосірогозька школа естетичного виховання" наводили лад у парку біля пам'ятного знаку "Скорботна мати", комунального закладу "Нижньосірогозький центр первинної медико-санітарної допомоги" біля медичного закладу, а працівники дошкільного навчального закладу у повному складі долучилися до вапнування бордюрів, дерев та огорожі на території дитячого садка.

Злагоджено та організовано колектив опорного закладу Нижньосірогозького ліцею під керівництвом директора Ольги Клочко сьогодні проводив роботи з благоустрою території.

Чітко розподілені завдання: жінки красили лавочки та перила, білили бордюри та дерева, підмітали двір; у той час чоловіча частина колективу ліквідовувала більш глобальну проблему: займалася заміною труби у стічній каналізаційній системі.

Результатом вмілого керування та дружнього колективу є охайна та доглянута школа і вся прилегла територія.

Селищний голова Дмитро Такаджи разом із заступниками також взяли активну участь у генеральному прибиранні.

Долучились до наведення чистоти у центрі та на околицях селища Нижні Сірогози і всі комунальні установи, відділи та працівники з благоустрою селищної ради.

На відведених ділянках здійснили покіс та прибирання трави, підмітання вулиць та вапнування дерев, бордюрів і парканів.

Приємно, що місцеві підприємці та працівники закладів торгівлі прийняли активну участь у прибиранні прилеглих територій.

Дякуємо всім за участь: працівникам комунальних установ, селищної ради, підприємств та організацій, що функціонують на території селищної ради, підприємцям, працівникам торгівлі та всім, хто долучився до роботи.

Набагато приємніше пройтися вулицями селища коли у ньому чисто. Шановні мешканці громади дотримуйтеся правил благоустрою та підтримуйте порядок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь