Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

У загальноосвітніх закладах громади стартували літні канікули, час розпочинати оздоровчу кампанію дітей, зокрема, категорійних.

Дата: 08.06.2021 13:58
Кількість переглядів: 209

Фото без описуВідповідно до Програми оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2021 року в селищному бюджеті передбачено 400 тис.грн. для проведення оздоровчих заходів категорійних дітей.

Начальник відділу соціального захисту населення, медицини та служба у справах дітей Нижньосірогозької селищної ради Інна Пашко поінформувала на апаратній нараді, яка відбулася 07 червня, що на даний час спеціалістами ведеться активна робота з батьками дітей пільгових категорій для формування груп, які здійснять свій відпочинок у дитячому таборі «Орлятко» Генічеського району. Адже планується оздоровити 62 дитини пільгових категорій, а саме: дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, дітей учасників бойових дій (АТО/ООС) та дітей внутрішньо-переміщених осіб, а також дітей з інвалідністю, які здатні самі себе обслуговувати. Так, як у таборі вони перебуватимуть самі, тож необхідно буде забезпечувати собі догляд самостійно.

Відпочинок проходитиме у дві зміни по 16 днів: з 30 червня по 15 липня та з 17 по 31 липня. Сподіваємось, що за час перебування у дитячому таборі біля моря діти добре відпочинуть, наберуться сил, розширять коло друзів та отримають багато позитивних емоцій, добрих вражень та спогадів про літо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь