Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Піклуємось про безпеку дітей та працівників освіти під час навчального процесу та перебування у закладах освіти. На даний час тривають роботи по встановленню системи пожежної сигналізації у Братській початковій школі.

Дата: 17.06.2021 14:07
Кількість переглядів: 268

Фото без описуЗ метою забезпечення безпеки під час навчання та перебування  у закладах освіти,  із селищного бюджету виділено кошти у сумі 400,0 тис.грн.  на встановлення системи пожежної сигналізації та мовного оповіщення про пожежу з системою централізованого спостереження будівлі Братської початкової школи.

У травні 2021 року  Братською початковою школою було проведено  відкриті торги по закупівлі  послуг та за результатами електронного аукціону   з учасником – переможцем ТОВ «ЦЕНТР БЕЗПЕКИ «ТОПАЗ» укладено договір.  Відповідно до календарного плану з 14 червня 2021 року розпочато та на даний час тривають роботи по  встановленню пожежної сигналізації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь