Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

ЛИСТИ ТАТОВІ: ВІДВЕРТІ ЗІЗНАННЯ, ЩАСЛИВІ ТА БОЛЮЧІ

Дата: 18.06.2021 08:48
Кількість переглядів: 578

Фото без описуУ Фейсбуці під тегом  «батьконавчив» зараз дуже багато історій, повчальних, зворушливих, красивих і сумних.

За ініціативи комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» діти нашої громади написали декілька своїх. Дуже вже хочеться, щоб ТАТІВ ДЕНЬ був так само важливий, як і мамин. І в ньому було багато світлих емоцій, спогадів і любові. Наша спільна стаття – маленький внесок у нові традиції святкування Дня батька.

ДЕНЬ БАТЬКА – КОЛИ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ І ЩО ОЗНАЧАЄ СВЯТО

20 червня, в Україні та більшості країн світу відзначають День батька, який традиційно припадає на третю неділю червня.

Примітно, що в Україні День батька – відносно молоде офіційне свято. Воно відзначається в третю неділю червня, згідно з президентським указом № 274/2019 від 18 травня 2019 року. А раніше Україна вшановувала батьків, як і багато країн світу – лише в третю неділю вересня. Тепер же українські батьки отримали два свята.

Це важливе сімейне свято подарує нам привід привітати найближчу і рідну людину, тата – главу сім'ї, добувача, годувальника, вихователя і доброго друга для своїх дітей і дружини.

Мета свята – створення і розвиток сприятливих умов зі зміцнення інституту сім'ї як основи суспільства і визнання ролі батька у виховному процесі дітей, а також сприяння популяризації сімейного способу життя, формування відповідального батьківства та материнства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь