A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Обласна селекторна нарада від 29.06.2021

Дата: 29.06.2021 13:06
Кількість переглядів: 172

Фото без описуСьогодні, 29 червня, селищний голова Дмитро Такаджи разом із заступниками та  керівниками відділів взяли участь у обласній селекторній нараді щодо обговорення шляхів вирішення актуальних питань розвитку області, яку провів заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Шибаєв.

Директор Департаменту здоров’я облдержадміністрації Віктор Короленко повідомив про те, що на Херсонщині планують вакцинувати від COVID-19 мінімум 90% медиків.

Фото без опису“Херсонщина має непоганий показник вакцинації від COVID-19, за що область відмітило Міністерство охорони здоров’я. Однак поки ми маємо можливість, необхідно забезпечити вакцинацію не менше 90% працівників закладів охорони здоров’я. Зараз ми маємо достатньо вакцини, а також в області розгорнуто 96 пунктів щеплення по всім закладам охорони здоров’я. Тому проблемних питань немає виникнути”, - розповів Віктор Короленко. 

Також обговорили питання підготовки агропромислового комплексу області до збирання врожаю ранніх зернових та заходів пожежного захисту у 2021 році.

Як доповів заступник голови облдержадміністрації Едуард Науменко, Херсонська область є однією з провідних за обсягами виробництва зерна в Україні, тож проведення комплексу збиральних робіт та підготовка до посіву під урожай 2022 року вимагає великої уваги.
«Сільгосптоваровиробниками області вже проведено комплекс агротехнічних заходів, спрямованих на отримання запланованого урожаю високих кондицій. Втім погодні умови внесли свої корективи до початку збору врожаю. Тому особливу увагу необхідно приділяти своєчасному обмолоту зерна у стислі строки. Наразі Херсонщина одна із перших в Україні, де вже розпочато збір врожаю зернових культур. На сьогодні зібрано 88, 8 тис. тонн ячменю з площі 27,1 тис. га», - розповів Едуард Науменко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь