Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Співробітництво і обмін досвідом між громадами працює на спільний розвиток!

Дата: 17.07.2021 10:58
Кількість переглядів: 692

Фото без описуПредставники Нижньосірогозької селищної територіальної  громади разом з колегами з Бериславського району з робочим візитом відвідали місто Маріуполь.

Є чому повчитися у Маріупольської громади, яка на сьогодні є однією з найуспішніших у країні. Місто, яке стрімко розвивається у безпосередній близькості від зони бойових дій, готове ділитися своїми напрацюваннями із сусідами і потенційними партнерами. До Маріуполя колег з Херсонщини запросив голова Маріупольської районної ради Степан Махсма. До організації візиту також долучилася Маріупольська міська рада та райдержадміністрація.?
 

 Найяскравіші проєкти Маріуполя, що вже стали його візитівками, представники громад з Херсонщини побачили на власні очі: побували у капітально відремонтованій школі №26, ознайомилися із роботою соціального офісу «Мультицентр», пройшлися площею Миру і Свободи, Театральним сквером і завітали до культурно-туристичного центру «Вежа».
 Сьогодні мали нагоду поспілкуватися із командою чинного мера Маріуполя, яка протягом останніх років забезпечує стрімкий розвиток півмільйонного міста. У Центрі розвитку стартапів 1991 відбулася зустріч із заступниками міського голови Маріуполя, які презентували Стратегію розвитку міста і поділилися досвідом з її реалізації

На прикладі проєкту реконструкції системи водопостачання і водовідведення в Маріуполі розповіли, як ефективно залучати кошти з Державного фонду регіонального розвитку, а також гранти та інвестиції від міжнародних донорів; познайомили з основними напрямками програми забезпечення населення соціальними послугами «Маріуполь з турботою про вас» і презентували унікальну для України програму підтримки ОСББ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь