Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Першопокровчани продовжують облаштовувати паркову зону.

Дата: 13.08.2021 21:32
Кількість переглядів: 314

Фото без описуНапередодні відзначення 30-річчя Незалежності України в селі Першопокровка у парковій зоні працівниками філії комунального підприємства «КОМСЕРВІС» було встановлено зручну альтанку. Гарна та комфортна. Її було придбано ще Першопокровською сільською радою для дитячого садочка та з початком будівництва нового дитячого закладу в рамках «Великого будівництва», конструкцію вирішили поки не встановлювати, так як не визначились з місцем встановлення. Напередодні відзначення державних свят вирішили, що доречно встановити її у парковій зоні, в якій плануються святкові заходи та й у будні дні місцеві жителі тут проводять своє дозвілля. Крім того, поряд знаходиться будинок культури та сільська бібліотека. Тож зручно буде в ній проводити різноманітні заходи для дітей та відпочивати.

Наразі Першопокровчани власноруч майструють місця для сидіння та столики, удосконалюючи умови для відпочинку місцевих жителів та гостей села.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь