Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Цьогоріч старт навчального року є особливим для кожного з нас

Дата: 01.09.2021 15:27
Кількість переглядів: 216

Фото без описуУ зв’язку з ситуацією з короновірусною інфекцією, ми всі хвилювалися до останнього: чи зможуть загальноосвітні заклади громади відчинити свої двері та почати освітній процес. Завдяки колективній вакцинації трудових колективів закладів освіти, в громаді було перейдено межу – 80% провакцинованих працівників, що дозволило розпочати навчання у всіх, 13 загальноосвітніх закладах громади.

Дорогі учні! Зичемо вам бути здоровими. Віремо, що ви будете гарно вчитися, аби здобути максимум знань.

Шановні батьки! На вас лежить велика відповідальність за збереження здоров'я не лише ваших дітей, а й усіх учнів, які відвідують навчальних заклад, та вчителів, котрі навіть в умовах карантину будуть намагатися дати максимум знань всім учасникам освітнього процесу. Щоденно контролюйте стан здоров'я своїх дітей та дотримання ними правил безпечного перебування у громадських місцях.

Шановні педагоги! Будьте завжди в строю! Нехай хвороби оминуть вас і ваші родини, а нові виклики не стануть перепоною на шляху успішного освітнього процесу.

Будьмо всі здоровими. Нехай ніяка інфекція не стане нам на перешкоді у досягненні своєї мети.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь