Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Нижньосірогозька селищна територіальна громада має намір взяти участь у пілотному проєкті з організації у територіальних громадах соціальної роботи

Дата: 16.09.2021 14:36
Кількість переглядів: 571

Фото без описуНижньосірогозька селищна територіальна громада має намір взяти участь у пілотному проєкті з організації у територіальних громадах соціальної роботи із сім’ями та дітьми, які належать до вразливих груп населення чи перебувають у складних життєвих обставинах.

15 вересня на засіданні виконавчого комітету прийнято відповідне рішення та надано дозвіл комунальній установі «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» на участь у реалізації даного проєкту.

Участь у даному проєкті дасть змогу отримати необхідні транспортні засоби: електроскутери та електровелосипеди, комп’ютерне обладнання для фахівців із соціальної роботи, що значно полегшить виконання їхніх функціональних обов’язків. Окрім технічного забезпечення, фахівці громад отримають можливість пройти навчання по удосконаленню організації соціальної роботи і надання соціальних послуг населенню.

На сьогодні на обліку у комунальній установі «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» перебуває 106 сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах, в яких виховується 203 дитини. Із них: 13 сімей, в яких проживають 24 дитини отримують комплекс соціальних послуг у рамках соціального супроводу; 93 сім’ї, які виховують 79 дітей – отримують соціальні послуги за соціальною карткою.

Соціальні послуги громадянам, вказаної категорії надають 5 фахівців із соціальної роботи спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування комунальної установи. Отримавши сучасну комп’ютерну техніку та транспортні засоби, фахівці із соціальної роботи зможуть оперативно та комплексно надавати соціальні послуги сім’ям, які знаходяться на соціальному супроводі в Центрі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь