Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

У податковій службі Херсонської області оголошено конкурс на заміщення вакантних посад

Дата: 17.09.2021 11:18
Кількість переглядів: 190

Фото без описуУ Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі оголошено конкурс на зайняття 17 вакантних посад державної служби категорії «Б» та «В», а саме:

  1. Начальник відділу контролю за відшкодуванням ПДВ управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків (категорія «Б»).
  2. Начальник Високопільської ДПІ (категорія «Б»).
  3. Головний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску, розгляду звернень платників податків управління податкового адміністрування фізичних осіб (категорія «В»).
  4. Головний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування податку на майно та місцевих зборів з фізичних осіб управління податкового адміністрування фізичних осіб (категорія «В»).
  5. Головний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування податку на майно та місцевих зборів з фізичних осіб управління податкового адміністрування фізичних осіб (категорія «В»).
  6. Головний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування податку на майно та місцевих зборів з фізичних осіб управління податкового адміністрування фізичних осіб (категорія «В»).
  7. Старший державний ревізор-інспектор відділу адміністрування податку на майно та місцевих зборів з фізичних осіб управління податкового адміністрування фізичних осіб (категорія «В»).
  8. Старший державний ревізор-інспектор територіального відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб (категорія «В»).
  9. Головний державний ревізор-інспектор відділу планових перевірок управління податкового аудиту (категорія «В»).
  10. Головний державний ревізор-інспектор відділу планових перевірок управління податкового аудиту (категорія «В»).
  11. Головний державний ревізор-інспектор відділу позапланових перевірок ризикових платників управління податкового аудиту (категорія «В»).
  12. Головний державний ревізор-інспектор відділу позапланових перевірок з інших податків управління податкового аудиту (категорія «В»).
  13. Головний державний ревізор-інспектор відділу позапланових перевірок з інших податків управління податкового аудиту (категорія «В»).
  14. Головний державний ревізор-інспектор сектору трансфертного ціноутворення управління податкового аудиту (категорія «В»).
  15. Головний державний ревізор-інспектор сектору якості перевірок управління податкового аудиту (категорія «В»).
  16. Старший державний ревізор-інспектор відділу позапланових перевірок оподаткування фізичних осіб управління податкового аудиту (категорія «В»).
  17. Головний державний ревізор-інспектор відділу організації стягнення боргу та роботи з безхазяйним майном управління по роботі з податковим боргом (категорія «В»).

Детально ознайомитися з умовами проведення конкурсу та подати документи можна на Єдиному порталі вакансій державної служби: https://career.gov.ua

Не зволікай та долучайся до потужної команди податківців Херсонської області.

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь