A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Нижньосірогозька селищна рада висловлює щирі співчуття близьким та рідним з приводу передчасної смерті Миколи Павловича Шмигирівського

Дата: 17.09.2021 11:23
Кількість переглядів: 461

Вночі, 17 вересня, на 68 році життя зупинилося серце життєрадісної людини, активного діяча, почесного громадянина Сірогозщини, колишнього голови Нижньосірогозької районної державної адміністрації, заступника директора ТОВ «Новопетрівське» Миколи Павловича Шмигирівського.

Пішла з життя людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль, який торкнувся не лише сім’ї, а й людей, які знали Миколу Павловича.

Нижньосірогозька селищна рада, виконавчий комітет, депутатський корпус ради та селищний голова Дмитро Такаджи висловлюють щирі співчуття родині з приводу передчасної смерті гарного чоловіка, люблячого батька та турботливого дідуся.

До втрати близької людини ніколи не можна бути готовим. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, коли зупиняється серце рідної людини, проте світлі спогади про неї завжди будуть сильнішими за смерть…

Шановні рідні покійного, поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи. Нехай світла пам’ять про Миколу Павловича назавжди залишиться у серцях близьких та знайомих, а Бог подарує йому вічне життя та спокій.

Вічна пам’ять!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь