Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Збірна юнаків Вербівського та Вільненського ліцеїв виборола перемогу у змаганнях з футболу «ШКІРЯНИЙ М’ЯЧ»!

Дата: 23.09.2021 11:09
Кількість переглядів: 232

Фото без опису22  вересня на стадіоні «СКІФ» комунального закладу «Нижньосірогозька дитячо-юнацька спортивна школа» проведено змагання з футболу «ШКІРЯНИЙ М’ЯЧ» серед команд юнаків 2009-2010 років народження.

У спортивному заході брали участь 9 ліцеїв Нижньосірогозької громади, з учнів яких було сформовано 3 збірні команди та  команда опорного закладу «Нижньосірогозький ліцей».

Змагання проходили за олімпійською системою.

У І півфінальній грі на полі зустрілася збірна команда Верхньосірогозького, Сірогозького та Нижньоторгаївського ліцеїв зі збірною учнів Вербівського та Вільненського ліцеїв. Завершилась гра з рахунком 0:3 на користь останніх.

 ІІ-гу півфінальну гру було зіграно між збірною командою Новоолександрівського, Першопокровського, Новопетрівського ліцеїв та командою юнаків опорного закладу «Нижньосірогозький ліцей». Матч завершився перемогою нижньосірогозців, з рахунком 0:1.

Далі збірна команда Новоолександрівського, Першопокровського, Новопетрівського ліцеїв боролися з командою Верхньосірогозького, Сірогозького та Нижньоторгаївського ліцеїв за призове ІІІ місце. Рахунок 2:0 визначив переможця матчу – збірну команду Верхньосірогозького, Сірогозького та Нижньоторгаївського ліцеїв, яка й посіла третє місце в змаганнях.

У фінальній грі за перше місце боролися фаворити змагань: команда опорного закладу «Нижньосірогозький ліцей» та збірна Вербівського і Вільненського ліцеїв. Гол забитий гравцем збірної став вирішальним та визначив переможця змагань, а саме, збірну юнаків Вербівського та Вільненського ліцеїв.

Суддівство  змагань здійснювалось викладачами-тренерами КЗ «Нижньосірогозька ДЮСШ» Вадимом Іванюком та Олегом Гладуном.

Змагання проходили досить емоційно. Спортивний азарт, розчарування та радість переповнювали всіх учасників.

На завершення, керівник комунального закладу «Нижньосірогозька дитячо-юнацька спортивна школа» Ігор Гладун привітав учасників та вручив командам-призерам і команді-переможниці Грамоти відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради.

Вітаємо гравців та вчителів фізичної культури навчальних закладів з перемогою та гарною грою! Вітаємо всіх учасників, адже не залежно від зайнятого місця всі ви заслуговуєте на повагу та є зразком для ваших однолітків.  

У майбутньому, для когось футбол стане професійною кар’єрою, для когось залишиться хобі, але у будь-якому разі, щоденні тренування додадуть вам сили та здоров’я. Бажаємо юним спортсменам високих здобутків та подальшого розвитку у спорті і навчанні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь