Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи прийняли на засіданні комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 25.10.2021 09:34
Кількість переглядів: 628

Фото без описуПід головуванням заступника селищного голови Сергія Дашковського провели засідання комісіїї з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Розглянули два питання пов’язані з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19.

З урахуванням інформації доповідачів та пропозицій членів комісії вирішили: 

1.1. Рекомендувати начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту Нижньосірогозької селищної ради перевести учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти на дистанційну форму навчання з 23 жовтня 2021 року по 05 листопада 2021 року (включно).   

1.2. COVID-патрулям селищної ради спільно з працівниками сектору  поліцейської  діяльності № 1  відділення поліції № 2 Генічеського РВП ГУНП в Херсонській області та Нижньосірогозького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області посилити патрулювання з метою контролю за виконанням суб’єктами господарювання та населенням протиепідемічних заходів.

2. Рекомендувати керівникам установ, організацій, підприємств незалежно від форми власності, приватним підприємцям, розташованим на території громади забезпечити підтримання температурного режиму у будівлях та спорудах, де перебувають люди, згідно санітарних норм.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь