Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

З нагоди професійного свята працівникам закладів культури оголошено Подяки селищного голови

Дата: 09.11.2021 09:39
Кількість переглядів: 198

Фото без описуСьогодні, 09 листопада, в Україні відзначається День працівників культури та аматорів народного мистецтва. З нагоди професійного свята кращим працівникам культурної галузі громади за активну участь у культурно-мистецькому житті громади, значний внесок у розвиток духовності та формування естетичного смаку населення селищним головою Дмитром Такаджи оголошено Подяки.

Так, згідно розпорядження селищного голови №273 від 05 листопада 2021 року Подяку оголошено:

Колективу комунального закладу «Нижньосірогозька школа естетичного виховання» Нижньосірогозької селищної ради (директор Іванова Алла, викладач Рогожина Лілія);

Желудковій Наталії - художньому керівнику села Новоолександрівка;

Клименку Олександру - художнику постановнику комунального закладу «Нижньосірогозький Центр культури і дозвілля» Нижньосірогозької селищної ради.

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва. Дякуємо кожному із вас, за працю, збереження і примноження джерел духовності і краси.

Галузь культури у нашій громаді щодня наповнюється інноваціними напрямками роботи. Цікаві шоу-програми, концерти, популяризація народного мистецтва, участь творчих колективів та майстрів у мистецьких конкурсах та виставках різних рівнів, залучення творчої і талановитої молоді, нові види декоративно-ужиткового мистецтва.

Завдяки щоденній праці клубних працівників, викладачів школи естетичного виховання, бібліотекарів зберігаються та примножуються на Сірогозщині джерела духовності і краси.

Бажаємо вам творчого пошуку, нових вершин і звершень, міцного здоров’я, родинного щастя, добробуту і благополуччя, невичерпного натхнення та успіхів у вашій самовідданій праці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь