Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Взяли участь у семінарі «Соціальне благополуччя у громаді: захист дитини»

Дата: 10.11.2021 15:27
Кількість переглядів: 268

Фото без описуМіжнародна благодійна організація «Партнерство кожній дитині» за підтримки програми «U-LEAD з Європою» в рамках проекту «ГРОМАДА ДЛЯ ЛЮДИНИ: покращення системи соціального захисту та соціальних послуг» 09 листопада провела семінар для працівників служб у справах дітей із новостворених сільських/селищних громад на тему: «Соціальне благополуччя у громаді: захист дитини» в якому взяла участь Олена Величко, завідувач сектора, начальник служби у справах дітей відділу соціального захисту населення, медицини та служба у справах дітей Нижньосірогозької селищної ради. Захід проведений тренерами: експерт, тренер МБО «Партнерство «Кожній дитині» Людмила Пона та Надія Тимошенко, начальник служби у справах дітей Лесківської сільської ТГ Наталія Рябко.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Учасників семінару ознайомлено із системою забезпечення прав та захисту дитини у територіальній громаді, її основними виконавцями, зокрема, діяльністю органу опіки та піклування; розглянуті основні принципи, механізми та інструменти для прийняття рішень в найкращих інтересах дитини, окрім того, у ході роботи учасники виконували завдання, надані тренерами.  У рамках Базової Програми передбачено сертифікацію від програми «U-LEAD  з Європою» та Партнерства «Кожній дитині».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь