A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Запровадження та вдосконалення системи дистанційного обслуговування клієнтів за допомогою програмно-технічного комплексу «Клієнт Казначейства - Казначейство» обговорили на селекторній нараді

Дата: 22.11.2021 15:30
Кількість переглядів: 182

Фото без описуЗ метою оптимізації надання послуг та враховуючи сучасний стан розвитку телекомунікаційних систем й інформаційних технологій, Державна казначейська служба України з 2015 року працює над запровадженням та вдосконаленням системи дистанційного обслуговування клієнтів за допомогою програмно-технічного комплексу «Клієнт Казначейства - Казначейство» через веб-ресурс.

Ситуацію, яка склалася на Херсонщині обговорили на обласній селекторній нараді під головуваням заступника голови обласної державної адміністрації Андрія Шибаєва, в якій взяв участь селищний голова Дмитро Такаджи разом із заступниками та керівниками відділів селищної ради.Фото без опису

Зокрема, станом на початок поточного місяця в Казначействі області обслуговуються 1718 установ. А загальна кількість відкритих рахунків – 9 706. Як заначив начальник Головного управління Державної казначевської служби у Херсонській області Ігор Шепелєв, значне навантаження на органи Казначейства складає обслуговування місцевих бюджетів області.

Фото без описуТак, за останніми даними, на початок листопада 2021 року розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів в області через систему дистанційного обслуговування за допомогою ПТК «Клієнт Казначейства - Казначейство» укладено 75 % договорів. Проте активними користувачами програмного продукту є лише 39% розпорядників коштів, у той час як середній показник активних користувачів по Україні складає 65%. Збільшивши цей показник і на Херсонщині зможемо максимально мінімізувати витрати часу та ресурсів на надання послуг у зазначеній сфері.

Окрім цього, завдяки СДО за допомогою програмно-технічного комплексу «Клієнт Казначейства - Казначейство» керівники установ мають можливість в режимі онлайн контролювати всі транзакції та фінансову діяльність установ в цілому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь