Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Учениця Першопокровського ліцею Катерина Лагода здобула перемогу у І турі Міжнародного багатожанрового конкурсу "WINTER STORY 2022 ROMANIA, BUCURESTI"

Дата: 09.02.2022 08:09
Кількість переглядів: 118

Фото без описуЗ 18 січня по 22 січня 2022 відбувся І ТУР Міжнародного багатожанрового конкурсу "WINTER STORY 2022 ROMANIA, BUCURESTI". Організатором якого є компанія OREA FEST. Цілями та завданнями конкурсу було виявлення та підтримка талановитої молоді; зміцнення міжнародних культурних зв'язків і розвиток творчої співпраці; збереження та примноження культурного потенціалу держав; популяризація різних напрямків і жанрів національних культур.

Тринадцять країн світу - 1500 учасників взяло участь у першому турі. Це був надзвичайно яскравий конкурс, дуже високий рівень конкурсантів, багато нових країн які показували свою майстерність, культуру.

Першопокровський ліцей Нижньосірогозької селищної ради Херсонської області представила учениця 2 класу Лагода Катерина з композицію "Колядники" Дмитра Павличка (дистанційно) і отримала нагороду лауреат І премії в номінації «Художнє слово», І вікова категорія. Вона автоматично перейшла до другого туру конкурсу, який відбудеться в травні 2022 р. в місті Бухарест (очна, дистанційна участь). Де  потрібно представити два номери.

Вітаємо переможницю і щиро бажаємо Катерині перемоги у ІІ турі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь