Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Шановні жителі громади, якщо хочете допомогти дітям, батьки яких неналежно виконують свої обов’язки – не рятуйте їх своєю байдужістю, а повідомте Центр надання соціальних послуг

Дата: 18.02.2022 10:54
Кількість переглядів: 146

Фото без описуЗ метою попередження кризових ситуацій в сім’ях з дітьми протягом тижня на території смт Нижні Сірогози представниками комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» та відділу соціального захисту населення, медицини та служба у справах дітей Нижньосірогозької селищної ради проведено плановий профілактичний рейд «Сім’я». Відвідано 7 сімей/14 дітей, що опинилися або мають ризик опинитися в складних життєвих обставинах.

 Перевірено дотримання санітарно-гігієнічних норм в помешканнях, забезпечення продуктами харчування, сезонним одягом, організацію процесу дистанційного навчання.

З батьками проведено профілактичні бесіди щодо зловживання спиртними напоями та невпорядкованого способу життя.

Як свідчить практика, постійні рейдові заходи дають позитивні результати. Батьки, знаючи, що перебувають під постійним контролем соціальних служб, стають більш дисциплінованими, відповідальними, намагаються налагодити побут і зробити все можливе, щоб діти росли у належних умовах.

І пам’ятаймо! Якщо хочете допомогти дітям, батьки яких неналежно виконують свої обов’язки – не рятуйте їх своєю байдужістю, а повідомте комунальну установу «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг». Ми знаходимося за адресою: смт Нижні Сірогози, вул. Незалежності, 14, тел. (05540) 2-11-70.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь