Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Оперативна інформація станом на 09-00 годину 21 березня 2022 року

Дата: 21.03.2022 10:24
Кількість переглядів: 351

Фото без опису  Посадові особи селищної ради працюють у штатному режимі, спільно з керівниками комунальних підприємств продовжується вжиття заходів по забезпеченню життєдіяльності громади.

      Всі об’єкти критичної інфраструктури у селищі та сільських населених пунктах функціонують. Працівники енергокомпанії вживають заходи по забезпеченню стабільного енергозабезпечення населених пунктів. Працівниками КП «Комсервіс» своєчасно проводяться роботи по ліквідації поривів на водомережі, здійснюється вивіз сміття, надаються послуги населенню по водозабезпеченню та водовідведенню. Щиро дякуємо  енергетикам та комунальникам за сумлінну роботу.

       Школи відновили навчальний процес у дистанційному режимі.

Комунальні заклади «Нижньосірогозька центральна лікарня» та «Центр первинної медико-санітарної допомоги», «Швидка допомога»  працюють у штатному режимі. Проблемним залишається питання  забезпечення населення медикаментами.

      Пенсія за березень зарахована уповноваженими банками  на рахунки всіх одержувачів. Працівники Укрпошти здійснюють видачу пенсій своїм клієнтам. Дякуємо поштарям за роботу. На сьогодні ще не отримали пенсію жителі 2-х населених пунктів громади.

      Окремі  підприємці потроху завозять у магазини товар. По можливості продають крупи, макарони, ковбасні вироби, консерви, цукор та сіль, муку, молочну продукцію, солодощі, овочі, м'ясо, яйця тощо. Завозиться до магазинів хліб. З підприємцями проведена роз’яснювальна робота про здійснення безготівкового розрахунок через термінали та недопущення необґрунтованого підвищення цін.

        Впродовж останнього тижня центром координації волонтерської допомоги з метою підтримки вразливих категорій громадян передано продукти харчування до населених пунктів Нижньоторгаївського  старостату 4 мішки пшеничної крупи, 10 кг макароних виробів, 7л олії. До Новоолександрівського  округу передано 3 мішки  крупи, 45 кг макаронних виробів, 2л олії та 23 кг вареників. Старости з діловодами та волонтерами здійснили роздачу.  Жителям смт Нижні Сірогози роздано 163 кг крупи, 231 кг муки, 37 л олії, 7 кг консервації, 22  кг заморожених вареників з картоплею та капустою. Відпрацьовано списки сімей та осіб, що потребують допомоги та заплановано цього тижня передати таку допомогу до населених пунктів Першопокровського та Вільненського  старостатів. Необхідну допомогу, отримують одинокі малозабезпечені пенсіонери та малозабезпечені родини, сім'ї, які опинилися у складних життєвих обставинах.

      Хто має можливість надати безкоштовно сільгосппродукцію, продукти харчування та засоби особистої гігієни для потребуючих, а також ті, хто наразі знаходиться у скрутному становищі, телефонуйте за номером телефону: 0689693991.    

      Щиро дякуємо сільгоспвиробникам, підприємцям, волонтерам  і  всім жителям громади, хто не залишився осторонь і продовжує надавати допомогу.

      Зберігайте спокій, поважайте один одного. По можливості не залишайтеся осторонь людей, які сьогодні потребують допомоги. Тримаймося. Говорять одна біда зближує та згуртовує людей. При цьому, розставляє все на свої місця, в більшості виявляючи доброту, щирість та порядність одних і повну байдужість та егоїзм інших.

   

     Інтернет провайдери: Простонет - працює, Укртелеком – не працює.

     Мобільні оператори зв’язку – Vodafone та Київстар працюють.

         Закликаємо дотримуватися правил комендантської години з 21.00 до 6.00. У нічний час залишайтеся вдома! Обов’язково контролюйте місце перебування дітей!  Воєнний стан – не час для прогулянок.

     Під час комендантської години для забезпечення громадського порядку продовжується патрулювання в населених пунктах членами громадського формування спільно з співробітниками поліції. Дякуємо всім за чергування в нічний час, завдяки цій роботі вдається попереджувати  випадки мародерства та порушення громадського порядку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь