Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Відновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 21.09.2023

Дата: 22.09.2023 22:29
Кількість переглядів: 55

Фото без описуВідновлюємо звільнену Херсонщину – виконані роботи за 21.09.2023

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 21 вересня.

 

Для відновлення світла на Херсонщині працює 36 бригад – це 138 робітників та 53 одиниці техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Іванівку, Миколаївку, Малу Олександрівку, Архангельське, Старосілля,  Бобровий Кут,  Заповіт, Чарівне, Червоне, Нововоронцовку, Трифонівку, Високе, Львівські Отруби, Херсон, Олександрівку, Томину Балку,  Станіслав, Чорнобаївку та Комишани.

 

Над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 35 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 11 адресами у житлових будинках та соціальних об’єктах, де OSB-листами закрили 48 вікон.

 

Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 94 986,1 гектари територій, з них 80 985 гектарів – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено понад 99 тис. вибухонебезпечних предметів.

 

З деокупованих територій Херсонщини евакуювали 60 людей, з них 6 дітей. Потягом виїхали 6 жителів області, автотранспортом – 54.

 

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 2113 продуктових наборів, 2600 буханок хліба, 250 порцій гарячого обіду, 45176 літрів питної води. Також люди отримали  63 гігієнічні набори та 25 упаковок підгузків.

Завдяки ГО " Львівський оборонний кластер" працівники ДСНС у Херсонській області отримали третю партію бронежилетів.

Працюємо далі!

Офіційний сайт Херсонської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь