Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Незабаром у Дії можна буде перереєструвати транспортний засіб — долучайтеся до набору на бета-тестування

Дата: 16.10.2023 19:49
Кількість переглядів: 44

Фото без описуМаксимум державного сервісу в телефоні. Українці вже звикли за лічені хвилини отримувати послуги в ґаджеті не виходячи з дому. Їхній перелік постійно розширюється. І в найближчому майбутньому громадяни зможуть онлайн навіть продавати рухоме майно всього в кілька кліків.

Перший крок для цього вже зроблено. Сьогодні в застосунку Дія запускається набір на бета-тестування однієї з найпопулярніших послуг сервісних центрів МВС – перереєстрація транспортних засобів. Вона буде доступною для легкових авто, мотоциклів та мопедів. Також зручна в користуванні – продавець має сформувати заяву у Дії та поділитися QR-кодом або посиланням на договір. У свою чергу покупцеві необхідно підписати отриманий документ. Також обрати – залишити старий номерний знак або змінити на новий.

Долучитись до набору на бета-тестування можуть виключно повнолітні громадяни України, які мають:

  • наявне свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу;
  • реєстраційний номер платника податків;
  • ID, закордонний паспорт або посвідку на проживання;
  • зареєстроване місце реєстрації проживання;
  • Дія.Підпис.

Звертаємо увагу, що особи, які братимуть участь в бета-тестуванні, зможуть реально продати та придбати автомобіль. Долучитись до набору на бета-тест можна за посиланням.

Крім того, для водіїв у майбутньому буде доступною можливість доставки документів поштовим оператором. Якщо водій придбає автомобіль з іншої області, замовити отримання номерних знаків та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу – у будь-яке зручне відділення Укрпошти.

Послуга з перереєстрації транспортних засобів в Дії реалізовується Мінцифрою разом з Міністерством внутрішніх справ, Головним сервісним центром МВС, ДП «Інфотех» та АТ «Укрпошта».

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС у Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.

Департамент комунікації МВС України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь