Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Херсонська ОДА інформує про те, що зроблено 16 жовтня аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину.

Дата: 17.10.2023 19:12
Кількість переглядів: 30

Фото без описуПрацюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 16 жовтня👇

⏺Для відновлення світла на Херсонщині працює 29 бригад – це 110 робітників та 44 одиниці техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Новопетрівку, Новогригорівку, Білоусове, Білу Криницю, Хрещенівку, Берислав, Херсон, Білозерку, Чорнобаївку, Велетенське, Посад - Покровське, Правдине.

⏺Над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 58 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 25 адресами у житлових будинках та соціальних об’єктах, де OSB-листами закрили 115 вікон.

⏺Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 114 886,4 гектарів територій, з них 96 561,2 гектара – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено понад 114  тис. вибухонебезпечних предметів.

⏺З деокупованих територій Херсонщини автотранспортом евакуювали 17 людей.

⏺Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 2495 продуктових наборів, 2400 буханок хліба, 250 порцій гарячих обідів, 3600 банок консервів, 500 кг цукру, 500 літрів олії та 17800 літрів питної води. Також людям передали 356 ОСБ – листів, 420 гігієнічних наборів, 14 будівельних наборів, 8 плівок для вікон, 10 од. брезенту, 400 дошок, 251 од. бруса, 2 буржуйки, 66 ковдр, 45 матраців та 59 наборів постільної білизни.

⏺Завдяки ГО «Всеукраїнське об’єднання «Патріот» та українській діаспорі в Японії одна з Херсонських міських лікарень отримала спеціалізований медичний транспорт.

⏺Завдяки UNHCR Ukraine - Агентство ООН у справах біженців в Україні 111 жителів Нововоскресенського Бериславського району, чиї будинки були пошкоджені російськими окупантами, отримали теплий одяг та взуття.

Автор: Управління внутрішньої та інформаційної політики Херсонської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь