Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Відкрито додатковий майданчик для розвитку бізнесу

Дата: 18.10.2023 18:27
Кількість переглядів: 21


   
   

Фото без описуEtsy запустила свою платіжну систему Etsy Payments в Україні. Тепер українські підприємці зможуть відкривати нові магазини на глобальному маркетплейсі handmade-товарів Etsy.

«Etsy — одна з найкращих світових платформ для онлайн-бізнесу. Тепер усі її можливості доступні для українців. Наші підприємці зможуть пропонувати та продавати товари понад 90 мільйонам покупців з усього світу. Для малого й мікробізнесу це дуже потужна підтримка та можливості для масштабування», – зазначив Віце-прем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Запуск Etsy Payments відкриває українському малому бізнесу доступ до глобальних ринків. Це вдалося реалізувати завдяки комплексній роботі Мінцифри з розширення можливостей участі українців в екосистемі міжнародного e-commerce.

Продавці, які зареєстровані в Etsy Payments, матимуть доступ до системи захисту Etsy Purchase Protection та зможуть отримувати спеціальну цілодобову підтримку й легко керувати всією фінансовою інформацією свого магазину Etsy.

«Запуск Etsy Payments є частиною довготривалої підтримки Etsy української творчої спільноти — це дасть підприємцям доступ до безлічі економічних можливостей і фінансової безпеки. Український бізнес має потенціал вплинути на всю екосистему Etsy», — зазначила COO Etsy Inc. Raina Moskowitz.

Детальніше - на сайті Мінцифри

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь