Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Безпека дітей – незмінний пріоритет.

Дата: 23.10.2023 19:34
Кількість переглядів: 35

Фото без описуІ сьогодні це питання начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін обговорив на нараді під головуванням віцепрем'єр-міністра Ірини Верещук.

Нині вже ухвалено рішення про обов’язкову евакуацію родин з дітьми. І вже вдалося перевезти до більш безпечних місць 450 малюків з родинами. Проте ще чимало дітей залишаються в громадах, де несприятлива безпекова ситуація. Батьки відмовляються вивозити дітей.

Тому прийнято рішення про обов’язкову евакуацію у примусовий спосіб родин з дітьми. Маємо відповідний проєкт наказу. Цей крок погоджений з військовими.

Ця евакуація буде застосовуватися у таких населених пунктах: Дудчани, Качкарівка, Милове, Новокаїри, Золота Балка, Михайлівка, Осокорівка, місто Берислав, Зміївка, Новоберислав, Тягинка, Бургунка, Львове, Миколаївка, Одрадокам’янка, Ольгівка, Червоний Маяк, Веселе, Козацьке, Антонівка, Комишани, Садове, Приозерне.

Херсонська обласна державна адміністрація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь