Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

#тияк

Дата: 26.10.2023 21:00
Кількість переглядів: 39

Фото без описуЕмоційна стійкість дозволяє тримати і себе в купі, і ще й підтримувати інших. Тому так важливо дбати про свою емоційну стійкість, робити все, аби її підсилювати, а не послаблювати. Як? Розповідаємо разом із проєктом #тияк 👇

📌Дотримуйтеся своїх цінностей. Адже наші цінності додають нам орієнтири й сенси. Рух по життю згідно з цінностями робить його більш насиченим і цікавим. Навіть у найважчі часи.

📌Турбуйтеся про мозок і ментальні ресурси. Для цього варто додати у своє життя такі прості звички як от: достатній сон, здоровий інформаційний “раціон”, здорове харчування, відмова від алкоголю в якості зняття стресу, щоденна фізична активність тощо.

📌Якщо відчуваєте себе безпорадними — робіть вправу “Кола контролю”. Намалюйте два кола, одне в одному. У маленькому колі запишіть все, що ви можете контролювати.

Скажімо, дні спілкування з родиною та ваші активності, робочі обов’язки, волонтерські проєкти, які вам по силам тощо. У великому, зовнішньому, колі напишіть всі речі й питання, які вас турбують, але на які вплинути неможливо. Наприклад, повномасштабна війна, люди у фейсбуку реагують на ІПСО, незнайомці залишають тварин на вулиці…

Звісно, неможливо постійно уникати думок про речі у великому колі. Щоб почуватися спокійніше, частіше направляйте увагу й сили на те, що можете контролювати та змінювати на краще.

Детальніше читайте в “Аптечці самодопомоги”, розділ п’ять — https://drive.google.com/.../1-T5vucBRA-Gus.../view

НСЗУ для пацієнта


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь