Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Представники облдержадміністрації взяли участь у нараді з питань ветеранської політики

Дата: 27.10.2023 20:53
Кількість переглядів: 57

Фото без опису26 жовтня 2023 року представники Департаменту соціального розвитку взяли участь у нараді з питань ветеранської політики у форматі zoom-конференції, щодо постанови  Кабінету Міністрів України  № 969 від вересня 2023 року «Про функціонування Реєстру публічних електронних реєстрів» під головуванням Віце-прем’єр-міністра України – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України І.А. Верещук.

На даний час у рамках цифровізації послуг Міністерством  у справах ветеранів  створено Реєстр постачальників послуг із психологічної реабілітації для ветеранів і членів їх сімей, куди включені суб’єкти надання послуг та фахівці, які надають психологічну допомогу другого і третього рівня. Він  став одним з інструментів вирішення глобального питання – створення дієвої системи психологічної реабілітації Захисників і Захисниць України та членів їх родин, що є одним із пріоритетних напрямів у сфері соціального захисту.

У травні поточного року Мінветеранів розпочало відбір суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації, що працюватимуть за новим механізмом. Зокрема, надаватимуть кваліфіковану психологічну допомогу у вигляді комплексу послуг, який передбачає залучення до процесу реабілітації мультидисциплінарної команди фахівців у сфері охорони психічного здоров’я (лікар-психіатр, лікар-психолог, лікар-психотерапевт, психолог). При цьому послуги можуть отримувати не лише пацієнти стаціонару, а й бажаючі пройти психологічну реабілітацію амбулаторно або дистанційно.

Автор: Управління внутрішньої та інформаційної політики ХОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь