Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Відтепер можна легко знайти ветеранський бізнес у вашому місті. Зберігайте Карту ветеранських бізнесів і підтримуйте своїх.

Дата: 30.10.2023 19:49
Кількість переглядів: 30

Фото без описуДе придбати товари ветеранських бізнесів? Чи є дорогою до офісу ветеранська кав'ярня? Чи можна орендувати автівку у ветерана?

Відтепер можна легко знайти ветеранський бізнес у вашому місті. Зберігайте Карту ветеранських бізнесів і підтримуйте своїх.

https://misto.lun.ua/veteran

У якому б населеному пункті України ви не були – шукайте за геолокацією найближчий до вас ветеранський бізнес і обирайте потрібні товари чи послуги.

На інтерактивній карті ви знайдете 77 проєктів. Ми регулярно додаватимемо нові. Чим більше бізнесів, тим більше фільтрів пошуку буде доступно. Усе для вашої зручності у користуванні.

Цей проект став початком колаборації державної інституції і бізнесу, які об’єднались заради ветеранів. Український ветеранський фонд як експерт з питань ветеранів разом з партнерами LUN та Uklon обрали напрям реінтеграції через бізнес.

Український ветеранський фонд Мінветеранів Uklon ЛУН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь