Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

До десятої річниці Революції Гідності Національний музей Революції гідності представив цьогорічну програму заходів та соціальну кампанію

Дата: 19.11.2023 18:29
Кількість переглядів: 47

Фото без опису21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи – одне зі знакових офіційних свят, встановлене на честь двох революції, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках. Цього дня українці вшановують пам’ять про людей, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору.

До десятої річниці Революції Гідності Національний музей Революції гідності представив цьогорічну програму заходів та соціальну кампанію до Дня гідності та свободи.

Із 15 листопада 2023 року по 15 вересня 2024 року триватиме конкурс наукових студентських робіт на честь Сергія Кемського - Героя Небесної сотні.

17 листопада стартує соціальна інформаційна кампанія до Дня гідності та свободи. Вона пройде під гаслом "Заряджені гідністю та жагою свободи!".

21 листопада з 10:00 до 11:00 - на алеї Героїв Небесної сотні у Києві відбудеться вшанування пам'яті загиблих, молитва за Україну та борців за її незалежність, покладання квітів.

Також 21 листопада у рамках форуму 21 листопада об 18:30 відбудеться показ фільму "Євромайдан SOS". 23 листопада об 18:00 - показ фільму “Крим SOS”.

21-26 листопада з 11:00 до 19:00 триватиме "Майдан-форум" у Національному центрі "Український дім". Впродовж 6 днів у просторі Українського дому діятимуть: виставка "Майдан: народження мрії. Перший бій", відкритий інтерактивний майданчик, локація з відеохронікою Майдану, кінозала, дискусійний майданчик.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь