Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Продовжуємо працювати над цифровізацією соціальної сфери, щоби вона була прозорішою і відкритішою для українців.

Дата: 30.01.2024 20:09
Кількість переглядів: 37

Фото без опису Якщо вам потрібен авторизований державою надавач соціальних послуг, то всі вони доступні на онлайн інструменті – дашборді (https://bit.ly/3UbFNdt), розділ «Надавачі соціальних послуг» у випадному меню.

У дашборді за допомогою фільтрів можна обрати надавача за типом послуги, географічною ознакою та іншими параметрами. Дашборд формується на основі інформації з єдиного Реєстру надавачів соціальних послуг.

🔎 Якщо ж ви – юридична особа або фізична особа-підприємець, що надає соціальні послуги, і хочете зареєструватися як її надавач, вам потрібно:

📌 підготувати та подати документи до вашого реєстратора. Його адресу та графік роботи можна знайти на дашборді (https://bit.ly/3UbFNdt), розділ «Реєстратори надавачі соціальних послуг» у випадному меню;

📌 отримати у реєстратора Витяг з Реєстру, що і буде підтвердженням того, що вас до нього включено як надавача соціальних послуг.

Із переліком необхідних для реєстрації документів можна ознайомитись за посиланням (https://www.msp.gov.ua/news/22889.html).

Міністерство соціальної політики України 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь