A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Завтра, в День спротиву окупації Криму, в Києві відбудеться форум “26-2-14: Війна почалась у Криму”, який транслюватиметься онлайн на сторінках Представництва, Кримської платформи, телеканалі “ДІМ” та інформаційних ресурсах медіапартнерів.

Дата: 25.02.2024 18:22
Кількість переглядів: 20

Фото без опису

Початок — 13:00.

▶️Мета заходу — нагадати та наголосити, що російська агресія проти України розпочалася з окупації Криму у 2014 році, і що тільки зі звільненням та реінтеграцією Криму війну буде завершено.

▶️Як “кримський контекст” включений у Формулу миру, чому деокупація півострова — не лише про територіальну цілісність України, а й про значно глобальніші аспекти, що Україна робить для реінтеграції півострова вже сьогодні та якими є пріоритети в умовах тимчасової відсутності контролю, чому минуле Криму - це питання його майбутнього? Ці та інші питання будуть обговорені в рамках панельних дискусій та програмних виступів на Форумі.

📌Організатори — Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим, Кримська платформа, Державне підприємство “Мультимедійна платформа іномовлення України”.

📌Медіапартнери — телеканали та інформаційні агенції: “ДІМ”, Крим.Реалії, Чорноморка, Qirim Media, Радіо Куреш, перший кримськотатарський телеканал АTR, Крим: Оперативно (CrimeaDaily), Суспільне.Крим, Голос Криму, CEMAAT. Кримське громадське медіа.

▶️Захід організовується за підтримки Фонду “Партнерство задля стійкості України”, який фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.

Слідкуйте за подією у Фейсбуці: https://www.facebook.com/events/7849585845069133

Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь