Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

УВАГА – КОНКУРС! ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки» оголошує регіональний етап Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці - 2024» у Херсонській області!

Дата: 10.05.2024 08:32
Кількість переглядів: 115

Фото без опису

🔹Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Безпека в житті – життя у безпеці» є щорічним і проводиться з метою формування у дітей та молоді культури безпечної життєдіяльності, виховання свідомих, відповідальних та патріотично налаштованих громадян держави, привернення уваги громадськості до проблем безпеки в умовах сьогодення, виявлення талановитих, обдарованих дітей та їх підтримки.

🔹До участі у Конкурсі запрошуються діти та молодь різних вікових категорій: молодша – 5–10 років, середня – 11–14 років, старша – 15–17 років,

молодь – 18–35 років.

🔹Тема Конкурсу - довільна, пов’язана з безпекою в будь-якій сфері людського життя, зокрема: «Протимінна безпека», «Рятувальник очима дітей», «Будьмо обережні на воді!», «Вогонь – наш друг, вогонь – наш ворог», «Збережемо планету від сміття» тощо.

🔹Пріоритетна тематика Конкурсу-2024: «Діємо разом – наближаємо Перемогу!», «Школа безпеки»: 25 років на варті безпеки!», «Я гордий тим, що українець/українка».

🔹Конкурс проводиться за номінаціями: прозовий твір; поетичний твір;

малюнок; плакат соціальної реклами; ілюстрація до літературного твору; рукоділля; відеофільм соціальної реклами; анімаційний фільм/короткометражний фільм; комп’ютерна навчальна презентація, фотографія, авторська пісня.

🔹Регіональний етап Конкурсу проводиться протягом травня-червня поточного року. Роботи на конкурс подаються до 10 червня 2024 року включно. Для участі у II (регіональному) етапі Конкурсу необхідно:

Заповнити Google-форму (за посиланням) та завантажити до неї цифровий варіант усіх конкурсних робіт (кожну окремо).

https://docs.google.com/.../1ubOx.../edit

🔹Роботи в номінаціях «Відеофільм соціальної реклами», «Анімаційний фільм»/«Короткометражний фільм» розмістити на YouTube або інших інтернет-ресурсах з відкритим доступом та відповідне посилання зазначити в Google-формі.

Оригінали робіт у номінаціях «Малюнок», «Плакат соціальної реклами», «Ілюстрація до літературного твору», «Рукоділля», «Фотографія» надсилаються до Оргкомітету поштою з доставкою за рахунок відправника або будь-яким іншим способом за попереднім узгодженням з Оргкомітетом

(e-mail: bezpekavzhitti@ukr.net, тел.: +38050-477-60-29).

Переможці та призери Конкурсу нагороджуються дипломами (онлайн).

Роботи переможців направляються на участь у Всеукраїнському етапі Конкурсу.

🔹Положення про Конкурс, тематика робіт та контакти координаторів регіональних турів Конкурсу розміщено за посиланням:

https://drive.google.com/.../11pdCBke.../view...

Галерея робіт учасників конкурсу:

https://www.flickr.com/.../shkola-bezpeki/with/50933149551

Головне Управління ДСНС України у Херсонській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь