Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Ветерани війни Іван Балашов та Анатолій Вересенко проїдуть на велосипедах від Ужгорода до Києва в памʼять про побратимів та посестер.

Дата: 13.05.2024 11:03
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

🚴‍♂️15 травня стартує щорічний велопробіг “Шануємо пам’ять захисників України”. Він триватиме 9 днів та завершиться символічно 23 травня — у День Героїв України, біля Стіни пам’яті загиблих за Україну у Києві.

📍Цього року команда учасників-ветеранів подолає понад 1000 км за маршрутом від Ужгорода до Києва через міста Стрий, Тернопіль, Хмельницький, Вінницю, Житомир, Білу Церкву, Бородянку, Димер, Гостомель, Бучу, Ірпінь, Лютіж, Вишгород і фінальна точка — столиця.

💬За словами виконуючої обовʼязки виконавчого директора Українського ветеранського фонду Руслана Величко, реінтеграція ветеранів через програми, які акцентують на психологічній підтримці та фізичній активності, має величезний потенціал та необхідність: “Ці елементи є важливими для легкого переходу ветеранів до цивільного життя. Наш досвід показує, що в регіонах є потреба в розвитку інклюзивних просторів для ветеранів. Адже багато місць не пристосовані для занять спортом або соціальних зустрічей для осіб з інвалідністю. Ми активно працюємо над тим, щоб заповнити ці прогалини та створити умови, де кожен ветеран зможе знайти підтримку та відчути себе частиною спільноти. Ветерани заслуговують на повноцінну підтримку в адаптації і поверненні до активного способу життя”.

Більше про благодійний велопробіг читайте за посиланням: https://veteranfund.com.ua/.../veterany-proidut-vsiieiu.../

Український ветеранський фонд Мінветеранів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь