Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць у селах Чеховка і Змагання Нижньосірогозької селищної територіальної громади

Дата: 29.05.2024 16:50
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

 

Нижньосірогозька селищна військова адміністрація інформує про початок проведення громадського обговорення пропозицій щодо перейменування вулиць у селах Чеховка і Змагання Нижньосірогозької селищної територіальної громади у формі електронних консультацій та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.


   Організатор громадського обговорення – Нижньосірогозька селищна військова адміністрація.

Перейменування вулиць територіальної громади здійснюється на виконання вимог Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» (далі – Закон), який передбачає деколонізацію топонімів (географічних назв),  Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки». 


Комісією по підготовці заходів, пов’язаних з виконанням Закону України від 21.03.2023 № 3005-ІХ «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в України і деколонізацію топонімії» (далі – робоча група), затвердженою наказом начальника Нижньосірогозької селищної військової адміністрації від 15.03.2024 № 46  (далі – Комісія), внесена пропозиція щодо перейменуванню вулиць, назви яких підлягають перейменуванню.


Перелік назв вулиць населених пунктів Нижньосірогозької селищної територіальної громади Генічеського району Херсонської області, які підлягають перейменуванню відповідно до Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії»

 

с.Змагання

1.

Інтернаціональна

 

 

с.Чеховка

1.

Інтернаціональна


 

  У зв’язку з тимчасовою окупацією територіальної громади форма проведення громадського обговорення: електронна консультація з громадськістю.

    Строк проведення громадського обговорення: протягом 30 днів  з дня оприлюднення даного інформаційного повідомлення.


   Пропозиції, зауваження та рекомендації щодо перейменування вулиць та  населених пунктів Нижньосірогозької селищної територіальної громади подаються у письмовій формі  на електронну адресу: mistobud-nsir@ukr.net   до 30 червня 2024 року   із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові та адреси особи, яка їх подає або шляхом заповнення гугл-форми: гугл-форма

 Прохання у електронному листі зазначити тему листа: «Перейменування».

     Анонімні пропозиції, зауваження та рекомендації, а також ті, що подані 30 червня 2024 року та пізніше не реєструються і не розглядаються. 


 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь