Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Пошук відомостей в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань про юридичну особу для отримання їх у вигляді витягу з реєстру

Дата: 17.07.2024 10:54
Кількість переглядів: 18

 Фото без опису

💻 Пошук відомостей в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань (далі – Єдиний державний реєстр) про юридичну особу для отримання їх у вигляді витягу з цього реєстру може здійснюватися, зокрема, за таким ідентифікатором як найменування юридичної особи.

Водночас найменування юридичної особи може бути змінено, про що вноситься відповідний запис до Єдиного державного реєстру у порядку, передбаченому законодавством.

У разі наявності змін в найменуванні юридичної особи, пошук відомостей про таку юридичну особу за ідентифікатором пошуку «найменування» здійснюється з урахуванням наступних особливостей.

При побудові витягу пошук суб’єктів в Єдиному державному реєстрі здійснюється за актуальними даними.

Разом з тим користувач може обрати 📅 дату, станом на яку потрібно надати інформацію про запитуваного суб’єкта.

👉 Таким чином, якщо в Єдиному державному реєстрі було проведено державну реєстрацію змін щодо найменування юридичної особи (наприклад, змінено назву юридичної особи з «ААА» на «БББ»), то у разі формування витягу за найменуванням юридичної особи «ААА» як станом на дату формування запиту, так і станом на визначену дату – відомості про таку юридичну особу будуть відсутні в результатах пошуку. І навпаки, у разі формування витягу за найменуванням юридичної особи «БББ» як станом на дату формування запиту, так і станом на визначену дату – відомості про таку юридичну особу будуть наявні в результатах пошуку.

При цьому:

▪️якщо в параметрах пошуку зазначити найменування юридичної особи «БББ», то у витязі станом на дату формування запиту буде міститися запис про юридичну особу з найменуванням «БББ»;

▪️якщо в параметрах пошуку зазначити найменування юридичної особи «БББ», то у витязі станом на визначену дату (за умови, що визначена дата припадає на період, коли актуальною назвою була назва «ААА») буде міститися запис про юридичну особу з найменуванням «ААА».

Отримати відомості з Єдиного державного реєстру у вигляді витягу можливо шляхом звернення до надавача таких відомостей – державного реєстратора юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, адміністратора центру надання адміністративних послуг або помічника нотаріуса, або скориставшись порталом електронних сервісів юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань (далі – портал електронних сервісів).

Ознайомитися із відеоінструкцією щодо отримання витягу з Єдиного державного реєстру в електронній формі за допомогою порталу електронних сервісів можна за посиланням: 🔗 https://minjust.gov.ua/.../videoinstruktsiya-schodo....

Інформація станом на 16.07.2024

Міністерство юстиції України 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь