Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Розпочати власну справу колишньому військовослужбовцю допоміг «Грант для ветеранів та другого з подружжя». Андрій захистив бізнес-план та отримав пів мільйона гривень.

Дата: 22.07.2024 15:27
Кількість переглядів: 29

Фото без опису

 Спорт для дитини — це більше, ніж фізична форма. Це і підтримка психічного здоров’я, і розвиток стресостійкості, і взаємодія з однолітками. Список може легко продовжити ветеран Андрій Сідлецький з Чернівців, який нещодавно відкрив спортзал для дітей. Нині там тренуються 60 хлопців та дівчат, зокрема й ті, хто переїхав до міста через війну.

🗒️ Розпочати власну справу колишньому військовослужбовцю допоміг «Грант для ветеранів та другого з подружжя». Андрій захистив бізнес-план та отримав пів мільйона гривень. За ці кошти орендував приміщення, встановив там кондиціонери, відеоспостереження, систему вентиляції, закупив обладнання для тренувань. Також у планах покупка генератора.

За умовами отримання гранту, у розмірі 500 тисяч гривень, грантер має взяти на роботу двох людей — це буде адміністратор і тренер. Але Андрій Сідлецький каже, що планує створити більше робочих місць. Зала велика, тому можна відкрити заняття з йоги, фітнесу, танців та боксу.

💬 «Для нинішнього покоління дітей, які багато сидять у гаджетах, фізичні вправи — просто необхідність. Не обов’язково бути спортсменом, але мати добру поставу, розвинені м’язи та витривалість необхідно для життя та здоров’я», — розповідає підприємець.

Власна справа /грант/ — одна з найпопулярніших програм державної підтримки. Головна мета — створити нові робочі місця. Так уряд одночасно підтримує бізнес і бореться з безробіттям.

Більше про грантові програми дізнавайтеся на нашому сайті:

👉 «Власна справа» https://www.dcz.gov.ua/people/micro

👉 «Грант для ветеранів та другого з подружжя» https://www.dcz.gov.ua/people/ubd

Державна служба зайнятості 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь