Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Сьогодні стартує фестиваль виделкаfest! Подія відбудеться вдруге, цьогоріч — у Чорноморську, триватиме з 25 по 28 липня.

Дата: 25.07.2024 08:16
Кількість переглядів: 29

Фото без опису

⚓️Цьогорічним гаслом фестивалю є «Пам'ятай. Борись. Плекай». «Пам'ятай, яку ціну ми щоденно платимо, щоб зберегти свою мову, культуру та незалежність; борись за свої мрії, ідеали та свободу; плекай таланти та нові ідеї», — пояснюють організатори.

Засновником фестивалю є військовий та громадський активіст Сергій Гнезділов. Перший фестиваль відбувся у Вилковому, а цього року змінив локацію на Чорноморськ — місто тисячі видів троянд, сотень сховищ (😉) та десятків кілометрів узбережжя.

🛶У програмі «виделкаfest» — музика, кінопокази, літературні читання, презентації книг, майстеркласи, інтерактивні розваги для дітей тощо.

🎶Серед учасників музичної сцени — Vivienne Mort, Пиріг і батіг, МОВА, Тріо Жоржини, US Orchestra, ДваТри, Хорея Козацька, Renie cares, ESTETY, Христина Соловій, Забавка і Дмитрик.

📚У літературній програмі братимуть участь Катерина Калитко, Ярина Чорногуз, Вахтанг Кіпіані, Сергій Гнезділов, Андрій Хаєцький, Тетяна Власова, Надія Глушкова, Алім Алієв, Мар'яна Савка, Світлана Поваляєва, Володимир Єрмоленко, Тетяна Огаркова, Антон Дробович, Софія Челяк, Артем Чех, Олександр Михед, Артем Албул та інші лідери думок, громадські діячі й літератори.

🎬У межах фестивалю відбудуться покази й обговорення фільмів «20 днів в Маріуполі», «Сірі бджоли», «Я і Фелікс», «Ми не згаснемо».

🖋️Також можна буде взяти участь у воркшопі з мозаїки «Чорноморський маяк» та у вокршопі від українського фотожурналіста Сергія Коровайного.

Фестиваль організовує Громадська Організація «Ініціатива «ЛЮДИ» за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження», в партнерстві з PEN Ukraine та Суспільним Мовленням.

Український інститут книги 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь