Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Школярі Херсонщини, відтепер ви можете скористатися інноваційною “Убер-школою”. Обирайте зручний час і отримуйте відповіді на складні питання, які вас цікавлять.

Дата: 08.10.2024 18:27
Кількість переглядів: 17

Фото без опису

📚Тобі здаються складними формули з фізики чи хімії? Не розумієш як розвʼязувати математичні рівняння? Чи бажаєш поліпшити свої знання з літератури, української або іноземної мови?

Це – просто. Всього кілька кліків і з тобою на звʼязку – найкращі українські вчителі, які залюбки безплатно допоможуть надолужити освітні втрати.

Школярі Херсонщини, відтепер ви можете скористатися інноваційною “Убер-школою”. Обирайте зручний час і отримуйте відповіді на складні питання, які вас цікавлять.

👉Ресурс доступний за цим посиланням: https://www.catch-up.in.ua/ . А якщо тобі складно розібратися з реєстрацією, раджу переглянути інструкцію: http://surl.li/rjcaop .

Цей крутий проєкт реалізує ЮНІСЕФ та Асоціація інноваційної та цифрової освіти за підтримки Глобального партнерства заради освіти та Міністерства освіти і науки України.

Джерело: Офіційна сторінка Начальника Херсонької обласної державної адміністрації Oleksandr Prokudin


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь