Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Хочеш освоїти комп’ютерні технології і розширити свої професійні перспективи

Дата: 16.10.2024 17:11
Кількість переглядів: 10

Фото без опису

👉Ми підготували добірку якісних платформ з онлайн-курсами, які допоможуть вивчати програмування, веб-дизайн, цифрову грамотність та багато іншого у зручний для тебе час.

🔹Національна онлайн-платформа «Дія. Цифрова освіта»: https://osvita.diia.gov.ua/ - пропонує безкоштовні курси з різних аспектів комп’ютерної грамотності. Можна навчатися основам комп’ютера, роботи з документами, використання інтернету та інших цифрових навичок.

🔹Prometheus: Найбільша платформа онлайн-курсів в Україні пропонує безкоштовні курси з різних IT-тем, таких як основи програмування, веб-розробка, кібербезпека та ін. Детальніше: https://prometheus.org.ua/courses-catalog/it

🔹Edera: https://ed-era.com/course/technology-and-it/ — українська студія онлайн-освіти, яка понад 8 років створює онлайн-курси, навчальні платформи, інтерактивні ігри та підручники. Тут ви також знайдете безліч ІТ-курсів, які допоможуть освоїти основи програмування і, навіть, навчитися створювати власні вебсайти.

🔹ITVDN: https://itvdn.com/ua/landing/free-for-ukraine

Цей освітній ресурс надає безкоштовний доступ до понад 230 відеокурсів з усіх напрямків IT для українців. Можна вивчати різні мови програмування, фронтенд, бекенд та багато іншого.

🔹Google Digital Workshop: https://skillshop.exceedlms.com/student/catalog/list... - пропонує безкоштовні курси для новачків у цифровій сфері, включаючи комп’ютерну грамотність, онлайн-інструменти та цифровий маркетинг. Навчання доступне українською мовою.

💁‍♀️Скористайся можливостями, завдяки яким ти станеш впевненим користувачем сучасних технологій в різних сферах життя.

Херсонський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь