Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Самостійно обирайте та вступайте до підрозділу без бюрократії Запускаємо рекрутинг до топових підрозділів Армії дронів у Дії

Дата: 17.10.2024 14:10
Кількість переглядів: 10

Фото без опису

 

Українці, цифровізуємо, щоб обирали ви, а не вас! Відтепер мобілізація до найефективніших підрозділів Армії дронів — це кілька кліків у смартфоні, без походів до ТЦК та бюрократичних процедур. Навіть придатність до служби підтверджуєте галочкою в Дії замість марудних та довгих ходінь кабінетами лікарів.

📲 З Дією ви самостійно обираєте підрозділ та спеціальність. Після подання заяви потрапите тільки в той підрозділ, який обрали. Без перерозподілів та мобілізації через ТЦК.

☝🏻Кожен знайде вакансію до душі в Дії. Серед них — оператори різних дронів — від FPV до нічного бомбера. А також спеціалісти наземної групи обслуговування, інженерії, техніки та ремонту.

Як це зробити❓

Оновіть застосунок Дія — натисніть Сервіси — Вступити в Армію дронів — оберіть напрям та військову частину.

І це все! Заявка полетить на розгляд, і за результатами вас запросять на співбесіду до підрозділу. А далі — ви підпишете контракт та поїдете на навчання.

Рекрутинг до Армії дронів — це зручний майданчик для підрозділів гарантованого «бронювання» вмотивованих бійців. Залучайте всіх охочих українців одразу до бригади без ТЦК і ВЛК.

Чому варто доєднатись до Армії дронів?

Це кропітка робота Генштабу ЗСУ, Міноборони, Мінцифри та Держспецзв'язку за підтримки Президента і фандрейзингової платформи UNITED24.

Третій рік ініціатива активно розвивається й змінює підходи у веденні бойових дій. За цей час команди почали закуповувати БпЛА й масштабувати практику, навчали пілотів, впроваджували ударні роти та укомплектовували їх.

Цифровізуємо, щоб ви займалися важливими справами, а не бюрократією🔥

Сервіс реалізувала Мінцифра у співпраці з Міністерством оборони та рекрутингової платформою Lobby X.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь