Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Ветеранська політика

Мій партнер на фронті. Здається, я не відчуваю нічого, ніби не живу. Чому так? Відповідь на це запитання підкажуть у рівненському КЗ «Будинок Ветеранів» РМР

Психіка реагує класично. Спершу «замороження» ― своєрідна анестезія, щоб не відчувати душевного болю. У цей час ви можете сказати про себе: «Я не відчуваю життя». Це один із захисних механізмів під час переживання нового досвіду.

12:15 05.10.2024

 Чи може учасник бойових дій оформити пільги на житлово-комунальні послуги, якщо живе в гуртожитку?

Учасникам бойових дій чинне законодавство передбачає надання низки пільг. Серед них, зокрема, і знижки на оплату житлово-комунальних послуг та на придбання твердого палива й скрапленого газу (перелік осіб, які належать до учасників бойових дій, визначено у статті 6 цього закону).

08:56 02.10.2024

Дайджест корисних посилань для ветеранів, ветеранок та членів їхніх сімей

Фахівцями Міністерства у справах ветеранів України розроблено низку роз’яснювальних інфографік, покрокових інструкцій та корисних посилань, які стануть у нагоді українським Захисникам і Захисницям, членам їхніх родин.

15:24 01.10.2024

Ветерани та їхні родини мають право на отримання соціальних послуг, які допомагають адаптуватися до цивільного життя, забезпечують необхідну підтримку та державний захист.

Серед найбільш поширених послуг, за якими звертаються військовослужбовці, є консультування, інформування, представництво інтересів, соціальна адаптація, догляд вдома, натуральна допомога і транспортні послуги.

14:57 01.10.2024

МВС запустило сервіс «Електронний кабінет постраждалого» для постраждалих співробітників Нацгвардії, ДПСУ, Нацполіції та ДСНС.

Упродовж чотирьох місяців там авторизувалися понад 6 000 постраждалих та членів їхніх родин, із них 985 сформували свою потребу через супровідника.

11:32 01.10.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь